NABU, UiPath Foundation și Asociația OvidiuRO prezintă

15 minute de citit pe zi pentru copii

NABU este o aplicație de citit care funcționează pe mobil și pe tabletă

Nu are nevoie de internet de mare viteză sau dispozitive ultra performante, are nevoie de copii și părinți care să citească poveștile.

Scopul nostru este de a aduce puterea poveștilor în viața copiilor de pretutindeni și de a construi drumuri accesibile către cunoaștere, singura superputere în care credem cu adevărat.

Ce înseamnă NABU?

NABU pentru părinți

Știm că pare greu să îți convingi copiii să citească. Dar aici te ajută NABU, aplicația gândită să aducă un sfert de poveste pe zi în viețile voastre.

Le poți citi chiar tu, poți salva cărți pe care să le citiți împreună mai târziu sau poți alege lecturi din ce în ce mai complexe, pe măsură ce devin mai buni. Important este să vă bucurați de timpul petrecut împreună. Descarcă gratuit aplicația și lasă-i pe cei mici să descopere bucuria poveștilor.

NABU pentru profesori

Folosește NABU la clasă sau spune-le elevilor despre aplicație și încurajează-i să citească acasă

Aplicația NABU le permite copiilor să aleagă povești în funcție de nivelul lor de citit, să descopere subiecte actuale în ceea ce citesc și, de ce nu, să învețe limba engleză: multe dintre cărțile disponibile sunt bilingve. Practic, continuă acasă ceea ce îi înveți tu la școală cu doar un sfert de oră pe zi.

NABU pentru copii

Te așteptăm cu o mulțime de povești despre curaj, prietenie, natură pe care le poți citi oricând ai la dispoziție o pauză mai mică decât recreația mare.

Personajele noastre te întâmpină în aplicație oricare ar fi nivelul tău de citit, cu întâmplări care te învață mai multe despre lumea în care trăiești și cum o poți face un pic mai bună. Aplicația e gratuită, deci poveștește-le părinților despre NABU și descoperă cât de departe poți ajunge cu un sfert de poveste pe zi!

Descoperă NABU

Play Video

Creat de

Misiunea NABU este de a contribui la rezolvarea crizei alfabetizării la nivel global, astfel încât fiecare copil să poată citi și să-și atingă potențialul. NABU își propune să ofere fiecărui copil acces egal la alfabetizare până în 2030.

Partener fondator

Din 2019, UiPath Foundation susține copiii din medii vulnerabile să-și atingă potențialul și să se dezvolte alături de comunitățile lor prin accesul egal la educație și prin dezvoltarea competențelor secolului al 21-lea.

Partener strategic

Din 2004, misiunea Asociației OvidiuRO este de a facilita accesul la educație timpurie de calitate pentru toți copiii din România, în special pentru cei proveniți din grupuri vulnerabile.

Annual Report 2023